Onze medewerkers

Irene van Rijn (Huisarts)
Dr. van Rijn werkt alle dagen, behalve de vrijdag. “Huisarts zijn is voor mij een prachtig beroep. Het is bijzonder om in vertrouwen naar alle vragen en verhalen te mogen luisteren en zo nodig u bij te kunnen staan op moeilijke en ook mooie momenten. Samen met mijn team kijk ik graag hoe we uw vraag kunnen beantwoorden. De komende tijd willen wij meer focussen op positieve gezondheid, en samen met u kijken wat er mogelijk is om uw gezondheid en uw welzijn te bevorderen.”

Dr. M. Giezenaar (Waarnemend Huisarts)
Dr. Giezenaar is onze vaste waarneemster, zij is werkzaam op de maandag en de vrijdag.

Eline (Doktersassistente)

Eline werkt als doktersassistente in de praktijk. Zij vertelt over haar functie: “Als doktersassistente ben je het eerste aanspreekpunt en de spil van de praktijk. Persoonlijk contact met patiënten, telefonisch of bij medische handelingen vind ik heel leuk! Een dankbare, dynamische, soms hectische baan met veel afwisseling. Naast doktersassistente doe ik op dinsdag preventief spreekuur met betrekking tot hart- en vaatziekten. Ik ondersteun hierin Dorien en Mirjam, onze praktijkondersteuners. Ik ben op maandagochtend, dinsdag en donderdag op de praktijk werkzaam.”

Dorien (Praktijkondersteuner Somatiek)
Dorien werkt als praktijkondersteuner Somatiek en ouderenzorg in de praktijk. Zij is werkzaam op maandag, woensdag en vrijdag. In de praktijk ondersteunt zij de huisarts in de begeleiding van patiënten met chronische ziekten zoals diabetes mellitus, hart- en vaatziekten en longziekten. Daarnaast bezoekt zij ouderen die wat extra hulp/begeleiding nodig hebben. Indien u hulp nodig heeft bij het stoppen met roken kunt u ook bij haar terecht.

Mirjam (Praktijkondersteuner somatiek)

Mirjam werkt als Praktijkondersteuner Somatiek. Haar werkdagen zijn dinsdag en vrijdag. In de praktijk ondersteunt zij de huisarts in de begeleiding van patiënten met chronische ziekten zoals diabetes, hart- en vaatziekten en COPD. Ze vertelt zelf over haar functie: “Mijn taak is voornamelijk preventief. Door samen met de patiënt het gesprek aan te gaan kunnen we zoeken naar de mogelijkheden voor bijvoorbeeld verandering in de leefstijl. Maar het gesprek kan ook gaan over medicatie, bloedwaarden en bloeddrukmetingen. Het ligt er net aan waar de vraag ligt. Ik spreek iedereen jaarlijks, soms meerdere keren per jaar. Mijn streven is om vooral coachend de patiënt te begeleiden.”

Irma (Praktijkondersteuner GGZ)

Irma werkt als praktijkonderzoeker GGZ in de praktijk. Ze vertelt zelf over haar functie: “Wanneer ik u ontmoet bent u doorgaans verwezen door dokter van Rijn omdat er iets anders aan de hand is dan een medische vraag alleen. Samen met u ga ik bekijken wat voor probleem er speelt en wat voor vraag u daarbij heeft. Samen bekijken we wat voor u de beste stappen zijn op weg naar een oplossing. Dat is vaak een aantal gesprekken in de praktijk of ik verwijs u naar iemand die u verder op weg kan helpen.”

Manje (Praktijkondersteuner-jeugd)

Manje is als praktijkondersteuner-jeugd (<18) op woensdag werkzaam in de praktijk. Zij werkt op afspraak en in samenwerking met de huisarts. Manje denkt vrijblijvend en laagdrempelig met u mee over vragen rondom opvoeden, opgroeien en alles wat daarbij hoort. Zij kan u en/of uw kind zelf ondersteunen, maar kan ook verwijzen naar gespecialiseerde jeugdzorg als blijkt dat dat noodzakelijk is. U kunt bij haar terecht met vragen over uw kinderen op alle leefgebieden, zoals bijvoorbeeld over:

· Sociaal-emotionele ontwikkeling;

· Gezinsproblematiek;

· Angstigheid of somberheid;

· Problemen op school;

· Meedoen met de maatschappij;

· Gedrag;

· Seksuele ontwikkeling;

· (on)veiligheid.

Naast praktijkondersteuner in onze praktijk, werkt Manje de rest van de week als jeugd- en gezinswerker bij Buurtplein.

Annette (Dokterassistent)

Annette werkt als doktersassistent. Haar werkdagen zijn maandag, dinsdag, donderdag en vrijdag.

Zij vertelt hierover het volgende “Ik vind het een leuk afwisselend beroep met de mogelijkheid met de patiënt tot een oplossing te komen. Ook vind ik het persoonlijke contact met de patiënt tijdens het spreekuur heel erg leuk!”

Monique (Doktersassistent)

Monique vindt het fijn om patiënten te kunnen helpen, en hoopt hier veel ervaring op te doen en een band met de patiënten te creëren.

Haar werkdagen zijn Dinsdag, woensdag en vrijdag.